Bivši omladinac Dinama potpisao za Široki Brijeg
Foto: NK Široki Brijeg

Novo pojačanje na Pecari

Bivši omladinac Dinama potpisao za Široki Brijeg · Zvanično

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega punom parom se spremaju za novu sezonu.

Široki Brijeg će već početkom jula početi novu sezonu jer ih očekuje nastup u prvom pretkolu Konferencijske lige i okršaj protiv albanske Vlzanije.

Klub s Pecare napravio je nekoliko promjena u igračkom kadru pred novu sezonu, te su očekivanja sigurno velika u sezoni ispred nas.

Široki Brijeg danas je predstavio novo pojačanje, te su na Pecari otkrili da je MArko Ravlija novi igrač ovog kluba.

Ovaj 20-godišnji fudbaler u Široki Brijeg stigao je iz zagrebačkog Dinama. Ravlija je imao ugovor s Dinamom, ali je nastupao za drugi ekipu Modrih.

U drugom dijelu prošle sezone igrao je na posudbi u NK Sesvete. Nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom odlučio je da potpiše ugovor s Širokim Brijegom na jednu godinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je da sam došao u Široki Brijeg, klub koji godinama u samom vrhu bh. nogometa. Svjestan sam kako su očekivanja sigurno visoka, osobito nakon prošle uspješne sezone. Želim se što prije dokazati stručnom stožeru, upravi i navijačima te tako pomoći klubu u novoj sezoni", rekao je mladi Čapljinac nakon potpisa na Pecari.

Ovaj defanzivac ponikao je u dresu Neretve iz Metkovića odakle je prešao u Dinamo gdje je nastupao za mlađe kategorije, te Dinamo II.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Zrinjski, Široki, Sarajevo i Željo sva svoja pojačanja ili bolje reći prinove dovode iz druge HNL
1 0
2323
Pa to je tako nekako ...njihova druga je rang PL
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi