19

Komentari (19)

FahroKonjHodzic
trebo je rec ku*cu jedan onda bi dobijo samo zuti
Shaba
Ma frajer im reko sto im svi misle. Kako sude zasluzili su i puno gore. Iz Sezone u sezonu se Borcu sislji.
Roodjeniiiiii
Kakve veze ima ciji je grad ako je nepravedno, ovo je sramotno sudjenje, velezovac sam , ali zrinjski danas tesko ostecen. Volio bi da ste dobili ovog borca komsije, ne zasluzuju da igraju evropu. Sreca ispadose iz kupa, pa mi imamo neke sanse, inace ne bi ...
Nemoj i ti biti naivan pa misliti kad prođete Tuzlu da se neće favorizirati Sarajevo u odnosu na vas.Zna se kako se bar verbalno "volimo" mi i vi s jedne i druge strane Mostara ali i to se namjerno preuveličaje zbog toga da bi drugi u BiH sakrili svoje smeće pod tepih kojeg je više nego u Mostaru.Zrinjski se može nositi sa ovim jer stoji njegov nacionalni dio Saveza iza kluba.Rotacijom može doći a čelo Saveza na nivou BiH svake 4 godine.I zato klub ima 7 titula jer nije mutav.Ni meni nije drag način kad nam je svirao sudac iz Gruda u Bijeljini penal u predzadnjoj minuti kolo prije kraja kad smo bili prvi ispred Želje prije nekiko godina.Ali taj penal je bio posljedica a ne uzrok.Uzrok je bio Bjelica i ko zna još koliko takvih "Bjelica" koji su bili izvršioci na terenu u vrijeme "vaših" ljudi na čelu Saveza.Sjećam se čistih penala za zatvor koji nisu svirani u Mostaru za nas a kad smo išli gore već u Pazariću su svirani protiv nas.Pa kad je klub odgovorio ispod stola na to drugi su se ljutili kad su shvatili da svaka batina ima dva a ne jedan kraj.Nemam ništa protiv da uzmete Kup ako zaslužite ali bojim se da ne shvatate da će pod "mus" tri nacionalna centra biti favorizirana.
Roodjeniiiiii
Sve znam, pratim premijer ligu od osnivanja, svjedok sam kako su se titule osvajale, i sarajevo i zeljo, i zrinjski i modrica maksima, i da ne nabrajam sve redom sad. Dan danas politike mnogo, nazalost. Znamo svi sta se desava zadnne dvije godine, desavalo se isto i ranije, al ne u ovom omjeru. Zrinjskom je sreca pa ima onakve strucnjake, znamo sta je bilo kad su preuzeli ekipu u neredu i rasulu. A za finale kupa, ako prodjemo a trebali bi, nadam se da ce sudjenje biti posteno pa nek pobjedi bolji. Mnogi ce se slozit sa mnom, iako tabela ne govori, velez je ekipa za top tri tima. A znamo dobro sta i kako. Greska je javno ici protiv sistema, moralno ne, ali ako mislis sebi dobro onda je greska...
mido1921
Šta ovaj hoće!? Sudija im dao tri faula, da neće i četvrti! Što je mnogo, mnogo je.
Mirsad1705
Nisam navijač svinjskog, naprotiv, ali ne mogu da ne primijetim, eto kao slučajno utakmicu sudio baš Grbić, eto kao slučajno samo 3 faula u toku 96 minuta???!!! Pretjerano i nestvarno, ali opet se pokazalo, najteže je igrati protiv sudija. A oni su u stanju uraditi svašta.
user1647010875
VICO I BORAC..U ZATVOR!
Defensor81
Ko im **** mater, nek poginu ba putu za mostar
dsimic
Drago dijete????
enko
Sabrija,Sabrija
Chesa
Neopravdavam razlog - ali čovjeku puko film na nepravdu.
Dragan_B
Vedox
Vređao? Na ekacici izvještaj?
lalinjo
Kakve veze ima grad sa suđenjem,da nije bilo suca Borac ne bi ni bod uzeo,al eto im nek se tješe sa tim bodom. Ne odobravam takav vokabular što se tiče Salatovića,al vjerovatno je čovjeku pukao film kad je vidio lakrdiju od suđenja.
Uranija
Svako iole normalan bi vremenom popustio sa strpljenjem i kazao jadovima istinu u lice. Jadovi su to veliki u sudijskoj organizaciji, prodaju se vicinom klanu, skoro pa ni jedan sudija nije ostao čistog obraza, jedino svjetlo u tunelu je peljto koji svakako vrlo malo dobija utakmice da sudi, ima ih vise u europskim takmicenjima nego u domaćoj (jedinstven slučaj u svijetu)
emanuelmacron
neserte uvijek su srbi guzili hrvate,u gotovo svakom sportu i prije a i sada, niste njihov nivo puno ste umisljeni bas u svemu,iako mi nije jasno zasto ste si umislili da ste srbi i hrvati,a obicni Bosancerosi sa kompeksom nize vridnosti ,
Uranija
Ti marš na klix pa tamo prosipaj zatucanu priču bolesniče zadojeni!
borobetmen
Nek je majku mu ****m, dodje u tudji grad i pocne krilat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.