Marko Sušac razmatra ponude: "Najvažnije je da branim dobro"

Gdje će nastaviti karijeru?

Marko Sušac razmatra ponude: "Najvažnije je da branim dobro"

E. Škorić

Marko Sušac, koji je u prošloj sezoni branio za Metalleghe, karijeru bi mogao nastaviti u jednom premijerligašu.

Sušac je imao dobrih partija minule polusezone na golu prvoligaša iz Jajca, a u jednom se trenutku povezivao i sa Željezničarom.

Međutim, sve je izvjesnije da će već ovo ljeto ovaj iskusni golman napustiti Jajce i krenuti u nove izazove, a kako kakže, spreman je i za ono što nudi Premijer liga.

Tridesetogodišnji golman je prije Metalleghea, u koji je stigao zimus, branio u Švedskoj, a ranije je bio u GOŠKu- iz Gabele, Imotskom, Varaždinu, Borcu, Zrinjskom...

"Važno mi je da branim dobro i da da opravdam povjerenje ljudi, bez obzira gdje budem naredne sezone. Nisam još donio odlkuku o nastavku karijere, ali vjerujem da će to biti ubrzo", rekao je Sušac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za njegove usluge zanimaju se i klubovi iz Premijer lige, a u mečevima protiv Veleža, unatoč 0:1 porazu Metalleghea, pokazao je da se radi o sjajnom golmanu.

Mrežu je sačuvao protiv Bratstva, Novog Travnika, Zvijezde, Igmana i Viteza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi