Marković, ipak, samo lakše povrijeđen

Defanzivac NK Jedinstvo

Marković, ipak, samo lakše povrijeđen

Jedinstvo u narednih mjesec dana neće moći računati na usluge iskusnog Gorana Markovića. 

Srbijanski defanzivac zadobio je povredu u prvenstvenoj utakmici u kojoj je Novi Travnik deklasirao Jedinstvo sa 5:2, a iako se činilo da je sezona za Markovića završena, detaljni medicinski pregledi su dali drugačije prognoze.

Unatoč napuknuću fibule Marković neće biti podvrgnut operativnom zahvatu i povratak na teren očekuje se već za mjesec dana, što nam je i potvrdio.

"Bio sam na pregledu i snimanju, tako da na svu sreću povreda nije teže prirode. U najboljem slučaju za mjesec dana bi mogao ponovo početi trenirati i spremati se za utakmice. Ovom prilikom želim se zahvaliti navijačima na podršci, kao i mojim saigračima. Također, veliko hvala i medicinskom osoblju u Travniku koje je bilo od velike pomoći", kazao je Marković i potom dodao:

"Ubijeđen sam da će moji saigrači i bez mene uspjeti ostvariti ovosezonski cilj, odnosno da će izboriti opstanak u Prvoj ligi FBiH", riječi su Markovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Marković je jedan od najboljih pojedinaca u timu Jedinstva, a vrijedi podsjetiti da je prije dolaska Pod boriće nastupao za Dinamo Pančevo, Zrinjski, Obilić, Željezničar i Čukarički.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi