Metalleghe gostuje u Bihaću, Zvijezda putuje u Kakanj

22. kolo 1. Lige Federacije BiH

Metalleghe gostuje u Bihaću, Zvijezda putuje u Kakanj

U subotu i nedjelju bit će odigrano svih osam utakmica 22. kola 1. Lige Federacije Bosne i Hercegovine, koja ulazi u interesantan finiš.

Na čelu tabele se i dalje nalazi Metalleghe, koje ima 41 bod, jedan više od drugoplasirane Zvijezde. Jajčani će u ovom kolu gostovati u Bihaću ekipi Jedinstva, koja se dovela u nezgodnu situaciju i bori se za opstanak. Obje ekipe imaju veliki motiv i Pod borićima se očekuje zanimljiv duel.

Zvijezda iz Gradačca će u ovom kolu odmjeriti snage sa devetoplasiranim Rudarom u Kaknju, dok će trećeplasirana Budućnost gostovati Branitelju. Bratstvo će na svom terenu dočekati GOŠK, a Orašje će biti domaćin Čapljini.

U derbiju začelja, Podgrmeč će dočekati Novi Travnik, dok će se fenjeraš Sloga u Ljubuškom sastati sa ekipom Goražda. U Lukavcu je na rasporedu meč Radničkog i Bosne, koji se nalaze na 11., odnosno 7. mjestu na tabeli.

Subota: Bratstvo - GOŠK (16:30), Orašje - Čapljina (16:30), Podgrmeč - Novi Travnik (16:30), Sloga - Goražde (16:30), Jedinstvo - Metalleghe (16:30), Radnički - Bosna (16:30).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nedjelja: Branitelj - Budućnost (16:30), Rudar - Zvijezda (16:30).

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti