Marokanac postaje prvo ljetno pojačanje Leicestera?

Benfica mu neće praviti probleme

Marokanac postaje prvo ljetno pojačanje Leicestera?

Claudio Ranieri će u ljetnom prelaznom roku pokušati dovesti nekoliko fudbalera s kojim bi bio konkurentan u borbi za vrh i u narednoj sezoni.

Pred novim prvakom Engleske je težak zadatak, obzirom da će u novoj sezoni javnost od njih očekivati mnogo više, kako u Engleskoj tako i u Ligi prvaka, pa je sigurno potrebno dovesti neke nove fudbalere.

Jedan od igrača koji se povezuju sa Leicesterom je sjajni fudbaler Benfice Mehdi Carcela-Gonzalez (26).

Ovaj Marokanac bi lako mogao napustiti Benficu, koja je poručila kako mu neće praviti probleme pri izboru novog kluba ukoliko za njega stigne adekvatna ponuda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mehdi Carcela-Gonzalez za Benficu nastupa od jula prošle godine, kada je stigao iz Standarda, a u ovoj sezoni je postigao 3 gola na 29 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi