Bruno Fernandes iz bijesa napucao loptu u reklame, a arapski komentator počeo pjevati

Nije mogao sakriti emocije tokom prenosa

Bruno Fernandes iz bijesa napucao loptu u reklame, a arapski komentator počeo pjevati

E. Čaušević

Reprezentacija Maroka napravila je još jednu senzaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru jer je jučer pobijedila Portugal i plasirala se u polufinale, a ovaj meč obilježila je i nevjerovatna reakcija jednog arapskog komentatora iz samog finiša jučerašnje utakmice.

Marokanci su još jednom uspjeli da šokiraju fudbalski svijet jer su jučer u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva uspjeli da pobijede Portugal sa 1:0 i po prvi put u historiji dođu do polufinala.

Portugal je jučer bio veliki favorit i očekivalo se da će Ronaldo i društvo bez problema da dođu u polufinale, ali nevjerovatno Marokanci su nas još jednom iznenadili.

Igrači Maroka ostavili su srce na terenu tokom cijele utakmice i pokazali su nevjerovatnu želju da se plasiraju među četiri najbolje ekipe na svijetu što su na iznenađenje svih to i napravili.

Junak Maroka jučer je bio napadač En Nesyri koji je krajem prvog poluvremena zabio nevjerovatan gol. Nebeskim skokom je iznenadio golmana Portugala i glavom je postigao pogodak za 1:0 što je i odlučilo pobjednika.

Portugalci su u drugom poluvremenu svim silama krenuli u napad i pokušali da izbore produžetke, ali to nisu uspjeli.

Oglasi

Imali su i osam minuta sudijske nadoknade gdje su stvorili nekoliko odličnih prilika, ali Maroko je uspio da preživi sve to i na kraju se plasira u polufinale Mundijala u Kataru.

Koliko je ovaj pobjeda značila najbolje je pokazao jedan od arapskih komentatora koji se nakon utakmice našao u centru pažnje zbog reakcije koju je imao u samom finišu.

Tada su Portugalci bili u napadu, a nakon što je Dalot poslao očajan pas Bruni Fernandesu ovaj komentator je počeo čak pjevati dok je Fernandes ljutito šutirao loptu u reklame.

Neobičnu reakciju arapskog komentatora pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Marokanci neće imati mnogo vremena za odmor jer ih već u srijedu očekuje okršaj u polufinalu protiv Francuske koja je sinoć bila bolja od Engleske sa 2:1.

Utakmica između Maroka i Francuske će se igrati od 20 sati na Al Bayt stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti