Djevojčica iz Maroka ponižavala "jadnog Ronalda", postala zvijezda, ali karma je čudo

Sve joj sve vratilo

Djevojčica iz Maroka ponižavala "jadnog Ronalda", postala zvijezda, ali karma je čudo

Edmir Škorić

Mlada djevojka iz Maroka postala je internet senzacija jer se rugala Cristianu Ronaldu nakon što je njena reprezentacija u četvrtfinalu pobijedila Portugal.

Mlada Marokanka je u viralnom intervjuu nakon utakmice četvrtfinala sa navijačima slavila pobjedu, a onda je u kamere počela da ismijava zvijezdu Portugala.

Prvo je u videu Portugalcima sarkastično objasnila gdje se nalazi aerodrom, a onda je upitala: "Gdje je Ronaldo? On sada plače u svom autu. Jadni Ronaldo".

Snimka je ubrzo izmakla kontroli, postala je jedna od najgledanijih na Tiktoku, ali nije dugo trebalo mnogima da se narugaju djevojčici od oko 11 godina.

Uglavnom fanovi Ronalda, podsjetili su je na njene riječi iste večeri kada je Francuska pobijedila Maroko sa 2:0 u drugom polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Samo je umjesto Ronalda glavni lik bio Hakim Ziyech.

Oglasi

Na društvenim mrežama počeli su užasni komentari na račun djevojčicce koja je za mnoge Ronaldove fanove postala preko noći najomraženija ličnost na svijetu. Stizale su razne prijetnje, gnusne uvrede i komentari...

Stvari su otišle toliko daleko da se mama djevojčice oglasila i poslala izvinjenje Ronaldu zbog reakcije njene kćerke.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mnogi su ismijavali Ronalda koji se nije proslavio na Mundijalu, a on je u suzama napustio teren nakon eliminacije od Maroka, svjestan da je to bila posljednja šansa u karijeri da osvoji Svjetsko prvenstvo.

Što se Maroka tiče, oni su samim plasmanom u polufinale ispisali historiju jer su prva afrička reprezentacija među četiri najbolje svjetske selekcije, a još imaju priliku da u subotu osvoje medalju jer igraju s Hrvatskom za treće mjesto.

Top Komentari

Manager
prejake vijesti na portalu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi