Marotta: Allegri? Vidjet ćemo...

Uslijedit će razgovori

Marotta: Allegri? Vidjet ćemo...

Juventus bi nakon završetka sezone mogao napustiti Massimiliano Allegri, koji se spominje kao jedan od najvećih kandidata za klupu Arsenala.

Da je Allegrijev ostanak u Torinu zaista pod upitnikom potvrđuje i izjava generalnog menadžera Stare dame Giuseppea Marotte, koji je poručio da će sa Allegrijem biti obavljeni razgovori.

"Sa Allegrijem smo uvijek imali dobru saradnju, imamo je i danas. Razgovarat ćemo s njim nakon što osvojimo Scudetto, pa ćemo vidjeti", rekao je Marotta, koji je potom dodao da je fokus trenutno na finalu Kupa Italije:

"Želimo sezonu završiti sa dva osvojena trofeja. Posljednje tri godine smo osvajali Kup Italije i želimo to ponoviti i u srijedu. Sastajemo se sa veoma motivisanim Milanom, njima je ovo ključno takmičenje, ali želimo pobjedu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Što se tiče Scudetta, matematički ga još nismo osigurali pa nećemo još slaviti. Ali, realno, to je to", dodao je jedan od čelnih ljudi Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije