Marotta uz smijeh od uha do uha najavio veliko pojačanje Intera

Dybala uskoro dolazi

Marotta uz smijeh od uha do uha najavio veliko pojačanje Intera

E. Škorić

Sportski direktor Intera Giuseppe Marotta je poslije jednog sastanka sa čelnicima klubova Serije A velikim osmijehom novinarima dao povoda da najavljuju velika pojačanja na Giuseppe Meazzi.

Inter je u finišu sezone ostao bez titule i prepustio ju je gradskom rivalu Milanu, ali su Edin Džeko i društvo ipak osvojili Kup, a imaju velike planove pred sezonu 2022/23.

Ambiciozno rukovodstvo kluba namjerava dovesti nova pojačanja. Već je dogovoren prelazak iskusnog veznjaka Henrikha Mkhitaryana iz Rome, ali ipak najviše navijače zanima hoće li put Milana Paulo Dybala, koji je bez ugovora i koji sada vaga ponude.

Marotta je ekspert za dovođenje dobrih igrača bez odštete, radio je to sjajno i u Juventusu, a upravo će iz Torina izgleda da na taj način "ugrabi" bitan faktor za svoj tim u narednim sezonama.

Nakon što su ga novinari upitali da li će doći Dybala, Marotta je uz veliki osmijeh rekao: "Vidjet ćemo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, izraz lica uveliko sugeriše da je Argentinac na putu i da će nositi dres Intera, a pregovara se i oko povratka Romelua Lukakua iz Chelseaja. Ako obojica dođu, Inter će se bez dileme svrstati među glavne favorite za Scudetto.

Bilo bi nefer prema Milanu reći i glavni, ali zaista je tako, no svejedno nas očekuje velika borba za Scudetto i naredne sezone, a pored milanskih timova, uvijek je tu Juventus, pa i Napoli, možda i Mourinhova Roma uskoči u prvi plan...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Upravu si, sve znas. U prethodne tri sezone zvanicno je propustio vise od trecine utakmica, zatim par kola ulazi s klupe dok se vrati u optimalnu trkacku i igracku formu..pa pet kola odigra i sestu tekmu se hvata za misic, pa ošet mjesec ipo u bolnicu i tako redom..i onda trazi 14 mil po sezoni..malo vise od duplo koliko je imao.. I u jednom trenutku su mu iz Juvea nudili gptov toliko, ali kroz bonuse, tj da na terenu tp zasluzi.. I posčije mu jednostavno rekli, hvala, dovidjenja i sretno. Da je toliko dobar davno bi njega uzeo i Real, ekipe iz premiershipa, al, jbga..nije niko lud
7 1
vence
Da je Dybala toliko dobar, stvarno nislite da bi ga se ovo tek tako odrekli??
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi