Slika s meča Lige nacija uzdrmala evropskog velikana!

Situacija je zabrinjavajuća

Slika s meča Lige nacija uzdrmala evropskog velikana!

A. Čaušević

Mnogi su mišljenja da su junski mečevi u Ligi nacija totalno besmisleni pogotovo za igrače za najjačih evropskih liga. 

Sa susreta Lige nacija između Slovačke i Kazahstana stigla je užasna vijest za sve u Interu, bez obzira što je završena sezona.

Naime, u finišu prvog poluvremena povredu je zadobio Milan Škriniar, jedan od najboljih i najvažnijih igrača u timu Nerazzurra.

Stameni štoper se kao i obično nije štedio bez obzira što se radilo o nevažnom meču i sada je u strahu jer mu prijeti duža pauza.

Skriniar je prema prvim informacijama povrijedio zglob i koljeno te se moglo vidjeti da je šepajući napustio teren.

Ali još veća briga stigla je nekoliko minuta kasnije kada je 27-godišnjak snimljen kako plače na klupi što govori da je situacija sve osim bezazlena.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Eventualna teška povredu u nevažnom meču i pauza od nekoliko mjeseci sigurno će razljutiti Škriniara, ali i sve u Interu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Ja da sam fudbaler, kur..ac bi ja ovo sranje igro!!
2 7
prvenac
Fudbalerima je posao da trče za loptom, da je dodaju, šutaju itd. Nekad se povrijede i tu nema ništa tragično. Ma priglup sport al eto mi ga volimo.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti