Marotta: Pogba i Dybala nisu na prodaju
FOTO: EPA

Ostaju u torinskom klubu

Marotta: Pogba i Dybala nisu na prodaju

Paul Pogba i Paulo Dybala i naredne sezone će igrati za Juventus, potvrdio je sportski direktor kluba Beppe Marotta.

Pomenuti dvojac je svojim izvanrednim ovosezonskim nastupima u Seriji A zainteresovao brojne evropske velikane i sve češće se piše o tome da će biti prodani na ljeto, međutim da u tome nema istine potvrdio  je i Beppe Marotta. 

"Pogba i Dybala su igrači Juventusa i ne želimo ih prodati. Prodat ćemo samo one koji budu željeli da napuste klub, a to nije slučaj sa Pogbom i Dybalom", izjavio je Marotta za italijanske medije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da Pogba za Juventus nastupa od 2012. godine kada je stigao iz Manchester United, dok je Dybala u Torinu od juna prošle godine. Prethodno je nastupao za Palermo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi