Marouane Fellaini na pragu Milana
Iako je na kraju prošle sezone potpisao produženje ugovora u Milanu se nadaju da bi već u januaru mogli dovesti Belgijanca u svoje redove.

Belgijanac pojačava Milan

Marouane Fellaini na pragu Milana

Esmer Oštraković

Kako navode inostrani mediji Milan je spreman da obnovi interes za veznjaka Manchester Uniteda, Marouanea Fellainija.

Milan je krajem prošle sezone bio povezivan sa prelaskom Fellainija na San Siro, ali je tada Belgijanac na kraju ipak potpisao produženje ugovora sa Manchesterom.

Fellaini je bio jedan od najdražih igrača Josea Mourinhoa, ali nakon dolaska Solskjaera pao je u drugi plan.

Prema navodima stranih medija Milan će do kraja ovog mjeseca poslati ponudu Manchesteru, te se nadaju da će se Belgijanac, uprkos potpisanom produženja ugovora, odlučiti na prelazak u Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fellaini je postigao dva gola u 21 nastupu za United u svim takmičenjima ove sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Milan je spreman da obnovi interes za Fellainija je po tebi da je na pragu prelaska u Milan.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi