Poljska navijačica napravila haos u Sevilli: Marta ponosno pokazala svoj duboki dekolte

Oglasila se na Instagramu

Poljska navijačica napravila haos u Sevilli: Marta ponosno pokazala svoj duboki dekolte

E. Čaušević

Poljska je sinoć u Sevilli uspjela da osvoji bod protiv Španije (1:1) i tako zadrži šanse da se plasira dalje.

Poljaci su u prvom kolu poraženi od Slovačke, ali su sinoć uspjeli da naprave iznenađenje i osvoje bod protiv Španije koja u ove dvije utakmice nije impresionirala svojom igrom.

Nakon utakmice između Poljske i Slovačke u centru pažnje javnosti našla se Marta Barzcok koja je s tribina bodrila selekciju Poljske.

Marta se zbog svog zanosnog izgleda našla u centru pažnje javnosti i preko noći je dobila preko 100.000 novih pratitelja na Instagramu.

Poljska navijačica odlučila je nakon St. Petersburga da se pojavi sinoć i u Sevilli gdje je na stadionu La Cartuja bodrila svoju selekciju.

Naravno, ona je ponovo bila u izazovnom izdanju kojem nisu mogli da odole mnogi navijači koji su bili na tribinama, te su tražili da se fotografišu s njom.

Oglasi

Marta je objavila na Instagramu fotografiju sa sinoćnje utakmice i pokazala je da je i sinoć ponosno pokazala svoje atribute.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Top Komentari

Zgembic
Koliko chrvenih za metak?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti