10

Komentari (10)

Kakaks
Samo Saraj'vo !!!!!!
papagaj
Torcida i Manijaci žive za svoje klubove, ostalo je truba, moglo se cuti opet psovanje sa Istoka na Koševu, a na Grbavici isprate aplauzom i ako su loše odigrali ili izgubili
vedin
Ne poredi nikoga sa Torcidom!
Ostalo truba?Bolji od navijača Rome,Lacija,AEKa,Olimpijakosa,Panateneikosa,Paoka,Napolija,AC Milana,Intera?.Nisi ti dalje od Reljeva otišao.Sarajevski derbi je jedan od najsmiješnijih
rabodimis
Cim sam vidio naslov znao sam da ce doc do ovog.. Nista se ne sekirajte, odmah posaljite covjeku snimke vasih navijaca i recite mu da ste vi bolji, nemoj plakat odma ako Boga znas.. E gledaj ti molim te sta ovi novinari rade, valja nama sad sa ovim mitomanima na kraj izac, de pazite malo sta pisete ko Boga vas molim..
Hadzija123
@Drakula picka najveca ne smije se naci jiti dati broj samo smije lajat iza laznig prifila
Hadzija123
@Drakula picka najveca ne smije se naci jiti dati broj samo smije lajat iza laznig prifila
vedin
Normalno da su mi naši klubovi draži, ali kako možete bilo koga porediti sa atmosferom na Poljudu?!
rabodimis
Najpametnije bi im bilo da nas ni ne spominju uopste, dovode nase komsije u nezgodnu situaciju a toliko se ljudi trude..
grom
Jel ovo realno gahahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.