14

Komentari (14)

DadiG
Ti si Ganibegoviću pohlepan što ubireš pare za smeće koje pišeš. Da tebi ovaj portal duguje 10 hiljada KM bi li im halalio?
Derdiyok
Šalji i njega na posudbu i plaćaj mu platu XD
saju701
Pjanic se odrekao svoje plate da bi neko drugi dobio bolji platu,e pa to moze samo covjek sam sebi napraviti i jos ispast lud.
bk123
Mislim da bi bilo logično da ste postavili i njegovu sliku ako je članak o njemu, naravno ako znate kako izgleda, a to što traži svoje pare naravno a je u redu i sasvim normalno....
epa
Ma on je na levelu kad je ovaj bio ćelav...
King_Kenny
...treba biti bas totalna budala da nekom halali 5 miliona...i to nekom ko ocito ima love na bacanje cim dovode ovolika pojacanja...nek traze od Pjanica da se skroz odrekne plate da ovog isplate,on je izgorio po glavi mozda pristane...
user1660306797
kakva pohlepa ,dovode ,lewu i ostale trosi se silan novac ,a njega hoce da otjeraju kao da je migrant tu ,da je pametan jos da ih i tuzi za neke stvari ....jedini glupan u Barsi je Pjanic ,tog lika nikad necu moci da razumijem ....
Mostarac94
Samo je u fudbalu “pohlepa” kad zelis svoj novac
Klicko
epa
Samo navijači Barcelone vide pohlepu u ovome igraču.. Ko bi se odrekao dogovrenih para a jednostavno nije mu do para ovo je stvar principa pa većina bi to.uradila samo što barca nema para da ga isplati pa vrši medijski pritisak a njega baš briga... Ispravno 100%..
koraj
@ogs a sto da ide ako nece? Ima vazeci ugovo!!! Samo navijaci ovog kluba i pokoji samozvani novinar ovog portala smatraju da je ovakav mobing u redu, pa igrace nazivaju pohlepnima.
epa
Pa ima ali ovi daju 5 miliona a tamo neće imati a ovdje je samo stvar principa ne para...jednostavno covjek nece da ga budalom prave... ispravno 100%..
epa
Ne kada ja promjenim firmu ne tražim odstetu nego kada me firma tjera jer me ne želi mora mi dati sta mi pripada.. Kao što je u ovom slučaju nije on trazio da ga otjeraju nego njima smeta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.