Ono što Odegaard radi Kovačiću nije humano, ali šta tek reći za lomljenje Juliana Alvareza

Sjajni potezi veznjaka Arsenala

Ono što Odegaard radi Kovačiću nije humano, ali šta tek reći za lomljenje Juliana Alvareza

Midhat Šljivak

Martin Odegaard igra fenomenalan meč protiv Manchester Cityja i veznjaci Građana mu ne mogu ništa napraviti. Norvežanin je u jednom tranutku uništio Matea Kovačića, a napadaču Julianu Alvarezu je 'polomio zglobove'.

Martin Odegaard je nakon odlaska iz Real Madrida bio proglašen velikim promašajem. Ipak, dolazak u Arsenal je mladog Norvežanina ponovo podigao u visine i on igra zaista spektakularan fudbal.

I u novu sezonu je krenuo fenomenalno. U finalu Community Shielda igra spektakularan meč protiv Manchester Cityja i uništava protivničke igrače.

Mateo Kovačić je bio žrtva sjajnog veznjaka. Hrvatski fudbaler je u jednom trenutku ispao kao amater pored nevjerovatnog Norvežanina koji ga je lagano otresao s leđa i otišao je dalje.

Oglasi

Ipak, ono što je napravio napadaču engleskog prvaka Julianu Alvarezu je posebna priča. Nesretni Argentinac je završio 'slomljenih zglobova'.

Odegaard je ovim potezima pokazao da je zaista vrhunska klasa i sezona koja je pred nama mogla bi ga podići u visine.

Već se od ranije zna da je norveški reprezentativac fudbalski velemajstor. Ipak, tek se čeka njegova istinska eksplozija na terenu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MosaNjazri
Da nije Kovačić nebi ništa ni objavili,majku li vam ****m mržnja će vas pojesti
0 2
MaDaj
****s lomljenje kad neznas zabiti hahahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi