Guardiola na biciklu od 6.000 eura u kasne sate Manchester Cityju završio još jedan veliki potpis!

Građani nikad jači!

Guardiola na biciklu od 6.000 eura u kasne sate Manchester Cityju završio još jedan veliki potpis!

Admin Čaušević

Manchester City je prošle sezone osvojio trostruku krunu, a generalni dojam je da u novu sezonu popularni Građani ulaze nikad snažniji pogotovo nakon posljednjih transfera.

Joško Gvardiol je konačno postao novi član Manchester Cityja, ali to neće biti posljednji veliki potpis u novom prvaku Evrope jer je odličan posao završio Pep Guardiola.

Kyle Walker se već mjesecima spominjao kao novi igrač Bayerna, ali od toga neće biti ništa pošto je Guardiola uspio nagovoriti Engleza na ostanak.

The Sun piše kako su Walker i Guardiola u petak navečer imali zajedničku večeru gdje su dva i pol sata razgovarali oko ostanaka sjajnog desnog beka na Etihadu.

City je Walkeru stavio na stol novi ugovor, a Pep je insistirao na tome da želi da desni bek ostane u klubu i predstojeće sezone.

Oglasi

Nekoliko sati prije njihove večere, sjajni stručnjak je direktno poručio kako i dalje želi trenirati Walkera i Bernarda Sivlu.

"Oni su nam jako važni i učinit ćemo sve da ih zadržimo. Zamijeniti njih dvojicu bi bilo jako teško", kazao je Guardiola.

Nakon toga je čuveni Katalonac sjeo na bicikl, otišao na večeru sa Walkerom, a prilikom izlaska iz restorana pao je i zagrljaj kao znak da je sve dogovoreno.

Inače, Guardiola vozi bicikl marke Pinarello koji inače košta oko 6.000 eura. Za vrijeme večere sve vrijeme je pored ovog prevoznog sredstva dežurao jedan od konobara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je van terena poprilično nestašan i redovno je u centru pažnje zbog skandala 33-godišnji Walker je na terenu zaiste neprikosnoven.

U Manchester City je stigao 2017. godine kada je Tottenhamu plaćen više od 50 miliona eura i može se reći da je ovaj fudbaler jedna od najboljih investicija Građana.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Manchester City nije bio slabiji u zadnjih 5 godina...jos ako Silva ode u Barcelonu oni vrlo vjerovatno gube titulu ove sezone...
0 0
bk123
Njemu 6 000 eura ko nama 60 feninga i manje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi