Martina: Inter je prevario Vidića

Tvrdi njegov menadžer

Martina: Inter je prevario Vidića

Silvano Martina, jedan od najpoznatijih menadžera na svijetu, smatra da je Inter prevario Nemanju Vidića. 

Ovaj rođeni Sarajlija tokom razgovora za italijansku Gazzettu otkrio je da još u kancelariji čuva ponudu Manchester Uniteda za novi ugovor, ali da se Vidić odlučio za Inter zbog obećanja da će igrati u odbrani sa četiri igrača. 

"Ništa od toga se nije dogodilo, i Mazzarri i Mancini su insistirali da igraju sa trojicom igrača u odbrani. Vidić je kao veliko ime bio izložen kritikama, a ja i dalje garantujem da je najbolji odbrambeni igrač u timu", kazao je Martina. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidić se nije proslavio u milanskom klubu i poslije prve sezone želio je napustiti Inter, međutim odlazak je spriječila povreda leđa i operacija. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.