Martinelli doveo Arsenal u vodstvo pa proslavom gola oduševio cijeli svijet

Lijep potez

Martinelli doveo Arsenal u vodstvo pa proslavom gola oduševio cijeli svijet

E. Oštraković

U toku je utakmica 14. kola Premiershipa izmeđi Arsenala i Nottingham Foresta.

Domaća ekipa, iako su u posljednje dvije utakmice u svim takmičenjima bez pobjede, je apsolutni favorit na ovom susretu.

Naravno, dosta opreza morali su imati igrači Arsenala jer je Nottingham Forest uspio da pobjedi ekipu Liverpoola, a to samo po sebi govori da mogu biti jako opasni.

Ipak, Arsenal je krenuo jako dobro, te su nakon samo pet minuta igre došli do vodstva od 1:0, a to bi mogao biti loš znak za goste.

Sigurno je da Topnici neće stati, te da će htjeti postići što više golova, posebno se tu misli na Gabriela Jesusa koji dugo nije postigao gol.

Kada je riječ o golu koji su Topnici postigli u petoj minuti, sve se desilo nakon jedne greške gostujućih nogometaša.

Lopta je došla do Sake, koji je sjajno centrirao, a loptu je u gol glavom pospremio Gabriel Martinelli, te je krenulo slavlje.

Zaista sjajan potez napravili su nogometaši Arsenala koji su gol proslavili sa dresom Pabla Marija, nogometaša Arsenala na posudbi u Monzi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Mari je nastradao prije nekoliko dana u jednom tržnom centru u Milanu. On je tamo bio sa svojom porodicom a na kraju je izboden od strane nepoznatog napadača.

Gol Martinellija možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

DamirS
Ja mislio da su Gaziji posvetili gol...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi