Žižović: Favoriti smo, ali to moramo dokazati i na terenu

Pred Radnikom duel sa Slogom

Žižović: Favoriti smo, ali to moramo dokazati i na terenu

Radnik će sutra u sklopu osmine finala Kupa RS gostovati u Gornjem Crnjelovu kod Sloge.

Bijeljinci će se Slogi suprotstaviti u izmijenjenom sastavu, jer zbog povreda Žižoviću na raspolaganju neće biti Glišić, Bradonjić i Popara, dok je Peco s mladom reprezentacijom BiH.

"Sloga je pokazala u šampionatu RS da se na nju mora ozbiljno računati. Organizaciono radi se o kvalitetnoj ekipi koja u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca koji su imali priliku igrati u višem rangu takmičenja. Kup RS je nama priroritetan pa se nadam dobroj i kvalitetnoj prestavi", kazao je Žižović, pa dodao:

"Vjerujem u svoje igrače, smatram da smo izraziti favortiti, ali to moramo dokazati u ovoj utakmici. Ne smijemo podcijeniti protivnika, jer će Sloga protiv nas imati motiv više, s toga moramo igrati pametno kako bismo došli do trijumfa koji bimnogo značili na putu ka odbrani trofeja", istakao je strateg Radnika.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 15:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi