Mascherano: Radujemo se susretu sa Juventusom
Foto: EPA

Optimizam u Barceloni

Mascherano: Radujemo se susretu sa Juventusom

U taboru Barcelone vlada optimizam pred četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Juventusa. 

Utakmica između Juventusa i Barcelone je na rasporedu danas od 20 sati i 45 minuta, a po dolasku u Torino Javier Mascherano je izjavio da se nada da će njegova ekipa zabilježiti dobar rezultat i sretna se vratiti na Nou Camp. 

"Radujemo se ovom susretu. Samo dva dobra nastupa protiv njih će nas odvesti u narednu rundu takmičenja. Ako ne odigramo na najvišem nivou, bit ćemo kažnjeni. Juventus je veoma dobar protivnik", kazao je Mascherano na konferenciji za medije uoči utakmice, dodavši:

"Naš cilj je da se kući vratimo sa pozitivnim rezultatom i dočekamo ih na Camp Nou", izjavio je Mascherano. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednji put u Ligi prvaka Juventus i Barcelona su igrali 2015. godine. Bio je to finalni meč u kojem je katalonski klub slavio sa 3:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije