Allegri odabrao glavne favorite za Ligu prvaka, Juventusa ne smatra konkurentnim

Allegri odabrao glavne favorite za Ligu prvaka, Juventusa ne smatra konkurentnim

E. Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri održao je press konferenciju pred meč protiv Malmea.

Juve je osigurao nokaut fazu, no ostaje da se vidi s koje će pozicije u osminu finala Lige prvaka. U posljednjem meču grupne faze njegov tim dočekuje švedskog prvaka, ekipu Malmea za koju nastupaju bh. reprezentativci Anel Ahmedhodžić i Adi Nalić.

"Važno je da imamo dobar pristup utakmici i da pobijedimo. Moramo nastaviti da pobjeđujemo, naročito u ligi, idemo korak po korak pa ćemo vidjeti. Sada smo malo organizovaniji na terenu, ali nije sigurno da ćemo kroz sezonu koristiti istu formaciju iz zadnjih nekoliko utakmica. Naprimjer, sutra imamo igrače koji će igrati na krilima", rekao je Allegri.

Potvrdio je da će Mattia Perin na gol, te da će Daniele Rugani, Alex Sandro i Adrien Rabiot biti starteri, a nekoliko minuta obećava i Mattiji de Scigliju. On je takođe dodao da bi Paulo Dybala i Leonardo Bonucci trebali sutra biti u sastavu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pobjeda je važna, jer kada pobjeđujete utakmice ste zadovoljniji i radite s većim mirom. Mislim da su favoriti za ovo izdanje Lige prvaka: Liverpool, Bayern, Manchester City, Real i PSG", dodao je Allegri.

"U ponedjeljak ćemo vidjeti koga ćemo izvući u osmini finala, ali trebat će nam i malo sreće da prođemo", dodao je trener Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovdje je penal madrid uljez.Nek neko update-uje Allegrija da se uvela var tehnologija i da taj tim vise nema uspjeha kao sto je imao prije zahvaljujuci sudijskim "nenamjernim"(hahahaha)greskama
3 3
karlhajncbrazzzo
Te klubove bi nabrojalo i dijete iz osnovne škole. Liverpul, Bajern, Siti, Real i PSG, vizionarski, nema se šta dodati.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti