Poznato koji je igrač zabio nož u leđa Allegriju?

Italijani nagađaju

Poznato koji je igrač zabio nož u leđa Allegriju?

Admin Čaušević

Juventus je u ozbiljnoj krizi, kako igračkoj tako i rezultatskoj.

Stara dama djeluje neprepoznatljivo na startu nove sezone. Bianconeri su izgubili dva uvodna meča nove sezone Lige prvaka i prolazak dalje se čini nemogućim.

Massimilliano Allegri se suočava sa najvećim kritikama do sada, a čak su mu i navijači počeli okretati leđa što do sada nije bio slučaj.

Pojedini italijanski mediji počinju špekulisati da su i Allegrijevi odnosi sa igračima sve osim odlični pa iskusni trener ima i problema u svlačionici.

Corriere di Torino izvještava kako je Allegriju leđa okrenuo igrač kojeg je silno želio i insistirao na njegovom dovođenju - Angel Di Maria.

Di Maria je tip igrača kakav je baš bio potreban Allegriju. Argentinac je odlično krenuo sa golom protiv Sassuola, ali se onda desila povreda.

Oglasi

U međuvremenu je "pukla i ljubav" između Allegrija i Di Marije te su njihovi odnosi jako zahladili i ništa nije isto kao u augustu kada je Il Fideo stigao u Torino.

Di Maria se polako oporavlja i još nema snage za 90 minuta, a nakon meča protiv Benfice otvoreno je pitao Milika zašto ga je Allegri vadio iz igre te je očigledno sumnjičav po pitanju nekih poteza svog trenera.

Kako sada stvari stoje u Juventusu ne razmišljaju o otkazu Allegriju jer bi mu morali isplatiti između 10 i 15 miliona eura pošto ima važeći ugovor do 2025. godine.

Iako su navijači Stare dame veoma glasni da Allegrija ne žele više gledati kao trenera svog voljenog kluba, Max je jasan da nema namjeru dati otkaz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne osjećam da je moj posao ugrožen. Sasvim je normalno da se dešavaju ovakvi trenuci u fudbalu", rekao je Allegri i dodao je:

"Moramo naporno raditi i promijeniti kompletnu situaciju. Imamo dosta povrijeđenih igrača", istakao je on.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi