Masterclass Paula Pogbe: "Jose Mourinho treba da se izvini svima..."
Preporođena francuska veza Manchester Uniteda: Zašto Mourinho nije uspijevao sa njima?

United briljira pod Solskjearom

Masterclass Paula Pogbe: "Jose Mourinho treba da se izvini svima..."

Ko je mogao zamisliti da će Manchester United doživjeti takvu renesansu pod Ole Gunarom Solskjearom. Možda su oni najoptimističniji gajili takve nade, no više od toga nevjerovatna je trensformacija Paula Pogbe nakon što je klupu preuzelo "privremeno" rješenje.

Uoči današje utakmice sa Fulhamom, United je prikupio 22 boda od mogućih 24.

U subotu poslijepodne bilo je isto. Crveni vragovi nisu pokazali milost od svog domaćina na Creaven Cottageu i proizveli su sjajnu predstavu što postaje gotovo rutina na tjednoj bazi. United je već u prvoj polovici utakmice imao 2:0...

A simbol renesanse pod vodstvom Solskjaera je čovjek koji se zove Paul Pogba. On je u prvom dijelu sedmi gol u posljednjih osam utakmica u ligi, a potom je još jednom savladao golmana Fulhama Sergia Rica.

Pogbin francuski sunarodnjak Anthony Martial nedavno je potpisao ugovor o produženju svog mandata na Old Traffordu na radost obožavatelja, a zatim je ponudio još jedan fantastičan primjerak svoga francuskog talenta. Sjajno se provozao s loptom kroz odbranu, a zatim s lakoće prošao i pokraj Sergio Rica.

Fanovi Uniteda naprosto su oduševljeni dvojcem koji je zablistao samo nakon što je otišao Jose Mourinho. Kod Portugalca su obojica bila na vrlo niskom nivou, Norvežanin ih je očito vratio u život. Očito zna sa njima, pa je jedan od komentara na društvenim mrežama: "Jose Mourinho trebao bi se izviniti navijačima Uniteda".

Nevjerovatni obrat situacije

Učinak Paula Pogba pod palicom Solskjeara

Utakmica: 9

Golova: 8

Asistencija: 5

Učinak Paula Pogbe za vrijeme Mourinha

Utakmica: 14

Potražite više informacija na temu Premier league:

Golova: 3

Asistencija: 3

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Masterclass Paula Pogbe: "Jose Mourinho treba da se izvini svima..." ''jedan od komentara na društvenim mrežama: "Jose Mourinho trebao bi se izviniti navijačima Uniteda".'' Culic stari clickbaiter
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti