Manchester City objavio šta Kovačić zna s loptom, Hrvat završio na stubu srama uz brutalne komentare

Snimak sa Marakane

Manchester City objavio šta Kovačić zna s loptom, Hrvat završio na stubu srama uz brutalne komentare

Admin Čaušević

Manchester City je prošle sedmice gostovao u Beogradu gdje je u meču 6. kola Lige prvaka pobijedio Crvenu zvezdu sa 3:2. Mateo Kovačić je bio starter, a Pep Guardiola ga je zamijenio u drugom poluvremenu.

Svaki moderan i vrhunski klub pridodaje ozbiljnu pažnju na društvenim mrežama gdje redovno objavljuje snimke ili fotogafije koje bi mogle biti interesantne fanovima.

Tako je i Manchester City objavio snimak Kovačića sa Marakane. Sve dešavalo tokom zagrijavanja, a Kovačić je žonglirao s loptom u trku.

"Prestani to raditi", napisali su Građani u opisu kratkog videa, aludirajući na to koliko je iskusni veznjak dobar.

Pojedine stranice su počele dijeliti snimak, a na kraju je Hrvat postao meta ismijavanja u komentarima koji su bili poprilčno brutalni.

Oglasi

"To je lako za svakog ko je igrao fudbal od malena"; "Ljudi to ne mogu?", "Pa ovo može i neki amater, ovo je normalno", samo su neki od komentara.

Podsjećanja radi, Kovačić je u Manchester City stigao ljetos nakon što je u transferu vrijednom 30 miliona eura napustio Chelsea.

Do sada je upisao 18 nastupa s tim da ga Guardiola uglavnom rotira te najvažnije mečeve počinje s klupe, a pored rubrika za golove i asistencije i dalje stoje prazna mjesta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I kada bi Kovačić bio starter rijetko bi kada odigrao cijeli meč, to je računajući sva takmičenja slučaj bio samo u tri navrata u dosadašnjem dijelu sezone.

Bez obzira što mu među Građanima ne ide baš najbolje, ovaj 29-godišnjak je već sada ima vrhunsku karijeru, osvojene četiri Lige prvaka govore dovoljno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti