Dobro je čuo šta ga pitaju, kao iz topa ispalio ime Matea Kovačića, sada mu se smiju zbog toga

Trebaju mu reći da sličnosti uopšte nema

Dobro je čuo šta ga pitaju, kao iz topa ispalio ime Matea Kovačića, sada mu se smiju zbog toga

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić našao se u centru pažnje nakon što se pojavio zanimljiv video na TikToku na kojem su navijači Manchester Cityja govorili na koje fudbalere najviše fizički liče.

Otkako je TikTok postao popularan na ovoj društvenoj mreži pojavilo se dosta onih koji su počeli da snimaju zanimljiva videa kada je fudbal u pitanju.

Jedan od njih je i John Nellis kojeg često možemo vidjeti na mečevima u engleskom Premiershipu, a nedavno je pratio i utakmicu Manchester Cityja.

On je ispred Etihada radio anketu s pojedinim navijačima ovog kluba, te je za njih imao veoma zanimljivo pitanje, a dobio je još zanimljivije odgovore.

Naime, ovaj put Nellis je pitao navijače na kojeg fudbalera najviše fizički liče i tu je bilo zaista nekoliko odličnih odgovora, ali i onih koji su totalni promašaj.

Oglasi

Pojedini navijači koji su se našli u anketi zaista liče na fudbalere koje su naveli, te su poručili da im se zna desiti ponekad da ih zamijene za njih.

No, također bilo je i onih koji su svojim odgovorima nasmijali mnoge jer s igračima koje su naveli nemaju baš nikakve sličnosti.

Ocjenu 10/10 dobio je navijač koj podsjeća na Thorgana Hazarda, kao i navijač Cityja koji izgleda kao brat blizanac Yannicka Carrasca.

Međutim, u centru pažnje bio je navijač koji je rekao da liči na Matea Kovačića jer je odmah bilo jasno da je to potpuni promašaj. On je dobio ocjenu 4/10 što je i previsoko jer sa Hrvatom nema fizički nikakve sličnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

@johnnellis_

Who is YOUR Football Lookalike? 😂 football footballtiktok footballvideo footballedit footballstories footballnews soccer soccertiktok fyp viral

♬ original sound - John Nellis - John Nellis

Na kraju je šou ukrao momak koji je poručio da mu često govori da izgleda kao Emmanuel Adebayor, ali nije dugo izdržao i poručio je da se samo šali zbog čega su se mnogi nasmijali.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi