Sušić napustio bazu Zmajeva

Neće biti u kombinaciji za Kazahstan

Sušić napustio bazu Zmajeva

S. Mlaćo
Selektor naše nogometne reprezentacije Ivaylo Petev u utorak neće moći da računa na Matea Sušića.

Sušić je naknadno dobio poziv za susrete Zmajeva u kvalifikacijskim mečevima, te prijateljski meč koji je odigran sa Kuvajtom, ali se povrijedio protiv Francuske.

Napustio je na teren, a nakon pregleda ustanovljeno je da se radi o ozbiljnoj povredi, te da neće moći pomoći saigračima u važnom meču.

Naime, radi se parcijarlnoj rupturi ligamenata i Sušić je već napustio kamp Zmajeva.

Petev u utorak neće moći da računa ni na Amira Hadžiahmetovića zbog kartona.

"Što se tiče utakmice protiv Kazahstana, moramo ući 100% u utakmicu. Pristup će biti jako bitan. Idemo na tri boda. Utakmica traje 90 minuta i moramo biti strpljivi, pametni, ali siguran sam da su momci spremni i dat će sve od sebe da ostvare trijumf", rekao je selektor  Petev na današnjoj konferenciji  i dodao:

Oglasi

"Moramo se maksimalno skoncetrisati da osvojimo tri boda. Bitno je da se dođe do tri boda, ne sumnjam u dobar posao i naš trijumf protiv Kazahstana."

O sastavu?

"Imamo još jedan trening, pa ćemo sutra na sastanku odrediti sastav."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kazahstan nije naivan protivnik.

"Kazahstanci su dobra ekipa. Nema danas laganih protivnika. Imamo dosta kolega u Kazahstanu, poznajem dosta toga, ali sve je na nama. Idemo odraditi dobar posao."

Top Komentari

dinass
Samo kod nas mozes naknadno pozvati igraca da on igra u prvoj postavi i da bude hendikep sto se povrijedi.Ako ga nisi odmah pozvao medju 22 igraca kako odjednom moze biti toliko vazan osim ako nije stogao sms da su pare od manadzera legle na racun.Nemam nista protiv momka i mislim da je odavno trebao biti pozvan jer je standardan u klubu za razliku od pola odmah pozvanih.
6 0
tbra
susic je najbolji bek od svih ovih ostalih invalida
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije