Ima neka tajna veza: Scena razgovora zvijezde Reala i poznatog sudije uzburkala strasti

Kraljevi opet na udaru

Ima neka tajna veza: Scena razgovora zvijezde Reala i poznatog sudije uzburkala strasti

A. Čaušević

Generalno mišljenje u svijetu fudbala je da postoji "neka tajna veza" između Real Madrida i sudija, nebitno o kojem takmičenju se radilo.

Vrlo često se igrači Reala susretnu na sudijskom milošću i biva im oprošteno nešto što igračima drugih timova sudije redovno sviraju.

Svakako da je bilo situacija i u kojim bi Real bio oštećen i ne bi osjetio sudijsku naklonost, ali dojam je ipak taj da niti jedan klub nema sudijsku protekciju kao popularni Los Blancosi.

Scena koja će uzburkati strasti i probuditi nemire viđena je na stadionu Nuevo Mirandilla uoči susreta Cadiza i Real Madrida.

Naime, Casemiro je ulovljen u više nego prijateljskom razgovoru za Matuom Lahozom, jednim od najboljih svjetskih sudija.

Oglasi

Brazilski veznjak je u jednom trenutku u šaljivom tonu udario i odgurnuo iskusnog sudiju koji se očigledno jako dobro zabavljao.

Bez obzira što je očigledno sve bilo u šaljivom tonu vidjeti sudije i igrače kako razgovaraju na ovaj način sigurno izaziva kontroverzu.

Prilikom izlaska na teren igrači Cadiza su pripremili gostima špalir zbog osvojene titule, a intersantno da su se špaliru priključile i sudije što je razljutilo mnoge koji ne navijaju za Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, iz Cadiza su imali dosta pritužbi na Lahozovo suđenje. Konačan rezultat glasio je 1:1 pa će Cadiz u posljednjem kolu tražiti opstanak u društvu najboljih.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Šta je ovdje čudno?Pa i ptice na grani znaju da sudije pomažu taj fašistički poluklub.Jedan predsjednik nogometnog saveza da se jasno deklariše da navija za neki klub hahahaha.Pa to nema ni u našoj ligi mada svi znamo za koga Gico navija.Tebas u Španiji,Gico u BiH!
2 11
KullaCR7
Ovdje je vec Casemiro dogovorio da real osvoji ligu i sljedece sezone hahahahahah. I vi novinari svasta pisete ccc
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi