Matić: Bio sam glup, a od drona nam sve ide naopako
Foto: EPA

Iza Srbije je još jedno razočarenje

Matić: Bio sam glup, a od drona nam sve ide naopako

Srbija je domaćim porazom od Portugala neslavno okončala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ionako loš ciklus Srbije 'začinjen' je porazom uz dva crvena kartona, koji su posebno zaboljeli reprezentativce naših istočnih susjeda.

"Suđenje ne bih komentarisao, ali mislim da smo bespotrebno dobili dva crvena kartona i da ovaj sudac nije dorastao ovakvoj utakmici. Što se mog postupka tiče, dobio sam udarac i iznervirao sam se. Ispao sam glup", rekao je Matić, koji je potom prokomentarisao razočaravajuće kvalifikacije:

"Nismo mi jedini krivci. Sve je počelo od onog drona na utakmici sa Albanijom, a od tada sve ide naopako. Potrudit ćemo se da ispravimo ovo u budućnosti".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Srbija je takmičenje u grupi I završila na pretposljednjem, četvrtom mjestu sa svega četiri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.