I on je samo čovjek: Javio se 'matorac' s već ikonskog snimka s mladom curom i objasnio sve
Scena koja je obišla svijet

Samo je želio zabavu

I on je samo čovjek: Javio se 'matorac' s već ikonskog snimka s mladom curom i objasnio sve

M. Šljivak

Pravi hit na društvenim mrežama u proteklim danima postao je jedan stariji gospodin koji je tokom utakmice Afričkog kupa nacija između Obale Slonovače i Senegala pokušao zavesti mnogo mlađu djevojku na tribinama. Dobio je odbijenicu, smijao mu se čitav svijet, a sada je on odlučio izaći u javnost i objasniti šta se desilo.

Anselme Santos ime je čovjeka kojem se prije nekoliko dana smijao čitav svijet. On je tokom utakmice Afričkog kupa nacija između Obale Slonovače i Senegala na tribinama pokušao zavesti mnogo mlađu djevojku.

Kamere su uhvatile trenutak u kojoj ovaj stariji gospodin pokušava razgovarati s ljepoticom na tribinama. Bio je veoma napadan, no dobio je ekspresnu 'korpu' i očigledno da djevojka nije bila zainteresovana za njega.

Nakon što je postao predmet ismijavanja ni bilo šta oglasio se glavni protagonist ove situacije. Anselme Santos je objasnio šta se tačno desilo u ovom trenutku.

Oglasi

"U cijeloj toj euforiji zatražio sam joj broj. Nisam imao nikakve zle namjere, ali je ona odbila", govori Santos i nastavlja priču.

"Kako mi nije željela dati broj, više nisam insistirao. Ovom prilikom se izvinjavam ovoj djevojci, mojoj supruzi i djeci", rekao je Santos.

Očigledno da je supruga vidjela ovaj snimak. Anselme se našao u popriličnom problemu zbog toga i morao je uputiti javno izvinjenje.

Ipak, ova scena će ga zauvijek proganjati. Definitivno je nešto što će se pamtiti godinama i od čega će nastajati razne 'zezancije' na društvenim mrežama.

Proteklih godina svjedočili smo brojnim sličnim scenama na tribinama. Dešavalo se sve i svašta, no afrički fudbal uvijek ponudi mnogo luđe scene nego što je to slučaj u ostatku svijeta.

Ova scena s tribina je samo jedan primjer. Sve je ispala vrhunska zabava, a komentari na društvenim mrežama su zaista brutalni.

Anselme Santos će definitivno u budućnosti dobro paziti šta radi na utakmicama. Teško da će mu žena oprostiti još jedan ovakav izlet.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
bolestni pedofil isto ko i oni sadijo mane
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi