Vanredno stanje u Bayernu zbog legende: "Zna previše o unutrašnjim stvarima kluba"
Foto - EPA

Pravi im ozbiljan problem

Vanredno stanje u Bayernu zbog legende: "Zna previše o unutrašnjim stvarima kluba"

M. Šljivak

Rukovodstvo minhenskog Bayerna zabrinuto je zbog ponašanja svog nekadašnjeg fudbalera i legende kluba Lothara Matthausa.

Matthaus u posljednje vrijeme žestoko kritikuje Bayern s pozicije fudbalskog analitičara, a prethodnih dana imao je žestok verbalni obračun sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem.

U Bayernu nisu zadovoljni ponašanjem svog nekadašnjeg igrača. Kako navodi Bild, oni njegove komentare smatraju uplitanjem u unutrašnje stvari kluba.

Također, zabrinuti su zbog činjenice da Matthaus ima poprilično dosta informacija iz kluba i zna dosta internih stvari.

Posebno je Hasan Salihamidžić taj koji upozorava klub na Matthausa. Brazzo je bijesan na nekadašnjeg kolegu iz ekipe zbog izjava od prošle godine.

Oglasi

Tada je Matthaus jasno podržao bivšeg trenera Hansija Flicka koji je bio u sukobu sa Salihamidžića. Javno je pričao kako je Flick bitniji za tim od Hasana i tražio je Brazzin odlazak iz kluba.

Ovo mu Salihamidžić nije oprostio. Zbog toga je i imao žestok stav prema Matthausu prethodnih dana, a klub je itekako zabrinut zbog svega što njihov nekadašnji fudbaler zna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Lothar Matthaus je dres Bayerna nosio u dva mandata. Stigao je u klub 1984. godine i ostao je do 1988. Potom je igrao četiri godine u Interu, da bi potom od 1992. pa sve do 2000. godine nastupao za Bavarce.

Ukupno je nastupio 406 puta i zabio je 100 golova.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sta ce Mateus? Nece ga vise ni jedna Zena pa hoce Fol na ovaj nacin privuc Paznju Medija
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi