Preostao je još ljekarski

Matthias Fanimo ima novi klub!

8

Komentari (8)

hzsg
Pa zar nije Velež.....? Urednice šta bi.....? Fanima niko, ama bas niko iz Veleža nije kontaktirao.! Toliko o Vašim ublehama.
Uranija
Ovog smo pustili a produžili sa dupovcem velkoskim ahmetovicem… valjda puškom tjerali hadžića ublehu da produži!
pjanke.sa
@Uranija brate, pa zar ne vidis da je otisao sto se Bunio Hadzic ? Pa nasli bi i njemu nesto kao njima troma koji su ocito bili u talu. Jako si mi negativan brate za jednog pitara….
Uranija
Kako pjanke brate tako ti razmišljaš, onaj ko je potpisao ovu trojicu pomenutih igrača (i usput bacio pare na jasmina mešanovića) i ko je bio u sezoni kad smo u zadnjih 11 kola prosuli prednost od 13-14 bodova ne bi mi bio u klubu da mi je brat rođeni. A da znaš još jednu informaciju, hadžić nije ni bio otišao tj. raskinuo ugovor nego je bio sklonjen sa mjesta sportskog direktora jer bi mu morali kompletan ugovor isplatiti. Ništa se on nije bunio, njemu je kašika u med upala kao i mnogima kad je Sara**** u pitanju. Pozdrav za tebe brate tako pozitivnog.
visokohz
Zar neće u Velež...
pjanke.sa
Hoce kad poraste
HarisADP
Poderem se na njega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.