Matthias Fanimo potpisao za FK Mladost Doboj Kakanj
Karijeru počeo u West Hamu, kasnije igrao zajedno sa Sterlingom u mladoj reprezentaciji Engleske

Englez pojačao Kakanjce

Matthias Fanimo potpisao za FK Mladost Doboj Kakanj · Zvanično

Edmir Škorić

Engleski internacionalac Matthias Fanimo potpisao je večeras za Mladost Doboj Kakanj.

Radi se o nekadašnjem mladom engleskom reprezentativcu koji je igrao zajedno sa zvijezdom Manchester Cityja Raheemom Sterlingom, a u medijima se često pojavljivao kao "najbrži igrač svijeta".

Ovaj 24-godišnji veznjak igrao je prošle godine u Sloveniji za Dravu Ptuj, da bi danas potpisao ugovor sa ekipom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Fanimo je karijeru počeo u West Hamu, bio je veliki talent, ali jednostavno nije uspio da se dokaže i kasnije je igrao za niželigaše u Engleskoj, prije nego je prešao u Sloveniju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo iz Slovenije ga poznaje Adnan Zildžović, trener Kakanjaca, koji vjeruje da će Fanimo biti pravo pojačanje za njegov tim u nastavku sezone. On će već sutra biti predstavljen kao novi član kakanjskog premijerligaša.

Top Komentari

Fele
Zanimljivo, haj da vidimo i ovo čudo.
21 0
Mmm
?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi