Matthijs de Ligt sve bliže Premier ligi bez obzira na veliku ponudu Barcelone

Ipak na Anfieldu?

Matthijs de Ligt sve bliže Premier ligi bez obzira na veliku ponudu Barcelone

E. Škorić

Matthijs de Ligt, fantastični stoper Ajaxa i holandske reprezentacije, vjerovatno napušta Erediviziju nakon ove sezone.

De Ligt je igrao s Ajaxom polufinale Lige prvaka i sekunde su ga dijelile od finala, osvojen je Kup, a uz to je tim iz Amsterdama na korak od titule Eredvizije.

U moru Ajaxovih mladih zvijezda ističe se De Ligt, koji je bio povezivan s Barcelonom i pretpostavljalo se da će on put svog saigrača Frenkiea De Jonga.

Međutim, 19-godišnji kapiten Ajaxa mogao bi završiti kod svog reprezentativnog kolege iz odbrane Virgila van Dijka, budući da je Liverpool zagrizao za De Ligta i navodno premašio Barcinu ponudu.

Barca je nudila 70 miliona eura, ali vjeruje se da je Liverpool bio još konkretniji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"S kim pregovaram? Sve piše u novinama, birajte sami", odgovorio je De Ligt kada su ga pitali gdje bi mogao da završi naredne sezone.

De Ligt nije potvrdio da napušta Ajax, no po svemu sudeći odigrao je posljednje mečeve za amsterdamski klub.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izzy
Neki dan se pisalo da on želi isključivo u Barcelonu, i da će mu Overmars isounit želju.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti