Matuidi: Nisam imao simptome, ali kada sam čuo vijest bio sam u šoku

Prebolio koronavirus

Matuidi: Nisam imao simptome, ali kada sam čuo vijest bio sam u šoku

Edmir Škorić

Vezni nogometaš Juventusa Blaise Matuidi jedan je od trojice igrača Stare dame koji su preboljeli koronavirus.

Matuidiju je u martu dijagnosticiran koronavirus, ali uspio se potpuno oporaviti, no priznaje da je bio u totalnoj panici kada mu je saopćeno da je pozitivan na Covid-19.

"Iskreno, bilo je teško. Kad sam bio pozitivan na virus, nisam mogao nigdje izaći. Bio sam psihotičan. Morate biti mentalno snažni. Trebat će nam vremena, ovo je nova situacija za sve nas", kazao je Matuidi, pa je nastavio:

"Nisam imao simptome, ali čim sam čuo vijest, bio sam u šoku. Bila sam u potpunoj panici, bojao sam se za svoju obitelj i prijatelje. Nije ovo dobro vrijeme, želim da što prije završi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju, pita se šta će da bude s nogometom i svakodnevnicom i da li će se stvari uspjeti vratiti u normalu. Pored njega, u Juventusu su pozitivni bili i Daniele Rugani te Paulo Dybala, a srećom  na kraju su se svi izliječili.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi