Ronaldov jedini cilj je da sruši legendarnog Brazilca, da li će uspjeti u tome?

Treba vremena, ali...

Ronaldov jedini cilj je da sruši legendarnog Brazilca, da li će uspjeti u tome?

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo ima želju da sruši Brazilca, pa je spreman igrati i do 40. godine.

Ronaldova želja je da sruši legendarnog Pelea po broju golova na zvaničnim utakmicama, a to je otkrio njegov bivši saigrač iz Manchester Uniteda Gary Neville.

"Za njega je to potpuna opsesija, nemam dilemu da Cristiano želi da igra do 40. godine i da mu je plan da obori Peleov rekord po broju golova", rekao je Neville.

Pele je postigao 650 golova na 694 utakmice, dok je Ronaldo na 626 pogodaka na 828 mečeva, ali sigurno da Portugalac ima još vremena da pretekne Brazilca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Portugalac ima 35 godina, izgleda kao da je na zalasku karijere, no s obzirom na način života i nevjerovatnu fizičku spremu, nema sumnje da će nogometaš Juventusa odigrati još nekoliko sezona na visokom nivou.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gazija_debil
Pa vec ima vise golova Causevicu
1 2
LOLLOL
Sad dodajte Messijeve brojeve i gle cuda Messi i u tom bolji
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije