29

Komentari (29)

user1623149500
Ja jesam navijac psg-a,ali bi volio da ovi seici odu iz kluba.Oni su i upropastili klub.
Kiss
To ti vjerovatno navijas odkada i jesi šeici preuzeli PSG,ne kontam kako možeš biti navijač plasticnog kluba,džaba i Messi nema tu titule
saju701
Ma ja Pochetinjo ce nauciti Messija kako se igra fudbal seronja.
miki30
A Messi će učiti Pochetina kako se vodi ekipa?
saju701
Evo sa ovim dream timom nece opet uzet titulu zivi bili pa vidjeti.
cccccc
miki30, pochetino nikad ništa nije osvojio u karijeri. čak ni francusku ligu prošle sezone. možda bi messi i vodio bolje ekipu nego on?
dinass
Ovi izgleda ne poznaju Pocetinja,on je covjek sa karakterom i nece dopustiti ovakve stvari zbog para.Ja vjerujem da on nece popustiti ni pred kim vec da ce raditi najbolje sto zna.
saju701
Ma karakter mu je sjajan zato Lille uze titulu pa i Mbape ce mu se posrat uskoro i sam je trazio da ide.Nista ovaj Posretinjo nece uzet mozda cup a mozda ni to.
emanuelmacron
tesko da cemo mi obicni to skontat,fudbal je odavno novac,mislite da ovog arapa interesuje liga prvaka,Mesi je vlasnistvo klub,i ako on prne oni to prodaju svijetu,on je jednostavno noseca reklama,i zato mu bace 35 milioncica .I ova budala izvodi reklamu.
cccccc
Očekivano. Ljudi na tribinama dođu da gledaju Messija, a ovaj ga izvodi iz igre.
dinass
Nisu svi bolesni ko ti da svrsavaju kad igra.Sta je sad navijas za PSG,farca popusila i kod tebe?
cccccc
oduvijek navijam za psg hehe
miki30
Pa nije Tuchel džaba otišao iz Pariza. Čuj treneru da se miješaju tam neki milijarderi koji nemaju pojma o fudbalu u posao. Još moraš pitati koga smiješ postaviti u ekipu, koga smiješ zamjeniti a koga ne. Koji cirkus od kluba.
saju701
Iskreno da sam ja dao pare i to silne milione i da mi izvadi Messija iz igre odmah bi mu poslije utakmice dobio otkaz.Pa nisu dali toliko para da ga ovaj vadi iz igre vec da igra.
miki30
A što da igra, kad igra bezveze? Pa Griezman plaćen 170 mil., nije mogao sastaviti loptu sa nogom, pa na kraju ponovo vraćen. Znači da si plaćen 400 mil., kad nepomažeš ekipi mrš na klupu.
saju701
Kad Mesi bude odigrao 4-5 utakmica zaredom onda ok ali ovako izbacit igraca koji je doveden da igra e pa na kraju bi mu sisao u svlacionicu i porucio da spakuje kofere jer je vrijeme da on izadje iz igre.
cccccc
Kakve je silne pare PSG dao za Messija? Doveli ga za džabe.
saju701
Pa koliko znam Messi dobija po sezoni pare a ne sljive!
dinass
Koji su farcelonci idioti,mogli prosle godine uzeti 250miliona i danas ne biti u krizi i rasprodavati igrace i ugled kluba.
user1607499935
Saju, 35 miliona godisnje za Messija je nista.
bazaorao
Ako Bog da ništa ne osvojili, pa se i ugasili
Ade1
A ja kluba i govana da oprostite ???
burazengija
To su ti sto su unistili fudbal, njihove pare i sprdanje s klubovima i ljudima. Fuj fuj!
Uranija
Sve je to ok ali kako 90% “stručnjaka” sa balkana zaboravlja da je jedan klub iz Španije prije 15-20 godina počeo sa bezobraznim trošenjem na igrače, stotine miliona eura su se trošili i pravili se neki “galaktikosi” i tada nije bilo nekog kmečanja
burazengija
Naravno pravili se galaktikosi sa ciframa od 70 miliona za najbolje igrace svijeta.. A ne 220 miliona za igraca koji je u top 5 igraca. Ne kazem da nije imalo utjecaja to ali nisu oni nikad imali toliku kupovnu moc ni blizu koliko imaju engleski klubovi i PSG. Mislim mene najvise nervira to da ti prozivas trenera i ponizavas ga kao lijep je London.
dinass
Pravili zato sto su mogli,ovima da Arapi sutra odu nebi ni kup Uefa igrali vise.
Uranija
@burazengija pa prije 20 godina 70 miliona je bilo kao danas 150 miliona. Samo si ti mali bio pa se ne sjecas tog perioda ali važno je da nešto pokušaš reći pa makar to i glupost bila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.