Ugovor koji izaziva glavobolju: Pochettino drži PSG u šaci
FOTO: EPA

Nevjerovatne cifre

Ugovor koji izaziva glavobolju: Pochettino drži PSG u šaci

H. Zilić

PSG ima lošu sezonu bez obzira što su suvereni lideri u Ligue 1 gdje će vjerovatno osvojiti novu titulu prvaka Francuske.

Parižani su ispali u osmini finala Lige prvaka od Real Madrida i to je bio bolan udarac za sve u PSG-u.

Dosta se pisalo i o svlačionici tima, pojedinim igrčaima, njihovom pristupu i samom odnosu prema timu.

Također bilo je riječi i o odlasku Lionela Messija, koji iza sebe ima skromnu sezonu i čini se da dolazak u PSG nije bio pravi potez za jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Na meti je bio i trener Mauricio Pochettino i njegov eventualni odlazak sa klupe PSG-a, ali tu Parižani trebaju biti oprezni.

Prema jutrošnjim pisanjima francuskih medija, Pochettino bi u slučaju otkaza koštao PSG oko 1,1 milion mjesečno, a ima ugovor do ljeta 2023. godine, dakle kasa bi bila dobro ispražnjena ako čelni ljudi PSG-a do ljeta odluče da Pochettino nije više idealan na klupi njihovog tima.

[twitter]https://twitter.com/_BeFoot/status/1506175377768599554[/twitter]

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bit će svakako još bure u Parizu u to nema sumnje. Govori se o odlasku još nekih igrača, bogati vlasnici će možda malo zatvoriti novčane "izvore", a sve navedeno nam garantuje uzbudljivo ljeto u prijestolnci Francuske.

Na Parku Prinečva bi mogao puhati neki drugi vjetar, jer se skup zvijezda na jednom mjesto nije pokazao kao pravi potez barem ne kada je u pitanju ostvarivanje glavnog i najvećeg cilja PSG-a posljednjih sezona, a to je osvajanje Lige prvaka.

Top Komentari

Shaba
Valjo bi jedan ovakav ugovor u zivotu.
2 0
SEJFUDIBIKODZE
Cuj bio najtraženiji,a sutno ga Totenhem ,i nije imao posao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi