Sarri u svom stilu odgovorio Mourinhu

Prestao da puši

Sarri u svom stilu odgovorio Mourinhu

E. Škorić

Trener nogometaša Rome Jose Mourinho izjavio je da nije sretan zbog činjenice da se njegova ekipa morala potrošiti u Konferencijskoj ligi uoči derbija Serije A s najvećim rivalom Lazijom.

Roma je u četvrtak navečer igrala 1.1 s Vitesseom i na kraju izborila plasman u četvrtfinale novoformiranog takmičenja UEFA-e, a sljedeći rival Vučici bit će norveški Bodo/Glimt.

Roma će pokušati da osvoji ovaj trofej, ali svakako da se i u prvenstvu želi ostvariti što bolji plasman. Mourinhova Roma sutra igra posebnu utakmicu na Olimpicu protiv Lazija.

"Naravno da nisam sretan. Puno igrača je igralo večeras pred derbi u nedjelju, dok su Laziali proveli mirno cijelu večer i pušili cigarete sa Sarrijem", kazao je Mourinho izazvavši brojne duhovite reakcije nogometne javnosti u četvrtak navečer.

Stigao je odgovor kolege sa klupe Lazija, Maurizija Sarrija.

"Prestao sam pušiti, možda opet počnem, ali za sada odustajem", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uoči druge ovosezonske epizode Derby della Capitalea, Lazio je na petom mjestu u Seriji A s 49 bodova, dok je AS Roma jedno mjesto iza s bodom manje.

U prvom rimskom derbiju ove sezone Lazio je bio bolji s 3:2.

Promo

Top Komentari

Goran86
Dva panja
2 1
sslazio
Mou, nekad najbolji trener svijeta, a sada lik koji vise nije dobar ni u prici. Samo neko kukanje i nikad on nije kriv. Ni Lazio ni Roma nisu nesto ove sezone, samo je razlika sto Roma ima duplo skuplji tim a opet su ispod na tabeli.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi