Kome je ovaj put Sarri pokazivao srednji prst?

Nije prvi put

Kome je ovaj put Sarri pokazivao srednji prst?

Edmir Škorić

Italijanski trener Maurizio Sarri ponovo se iznervirao, a kada je tako - obično pokazuje srednji prst.

Nije prvi, a vjerovatno ni posljednji put da Sarri "časti" srednjim prstom. Ovaj put je to učinio tokom meča njegovog Lazija i Verone (2:0) u nedjeljnom duelu šestog kola Serije A.

Do incidenta je došlo u 73. minuti, kada je Sarri pokazao klupi Verone srednji prst, a snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama.

Sarri je 2018. godine kao trener Napolija iz autobusa pokazivao srednji prst navijačima Juventusa pred derbi u Seriji A.

Ostaje da se vidi hoće li Sarri zbog ove neprimjerene gste biti kažnjen, ali ono što je njemu sada najvažnije je da je Lazio slavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Golove za njegov tim postigli su Immobile u 68. i Luis Alberto u 95. minuti. Laziju je to bila treća pobjeda i nakon šest kola ima 11 bodova te zauzima šesto mjesto.

U narednom, sedmom kolu, koje je na programu narednog vikenda, rimski nebesko-plavi gostovat će Cremoneseu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi