"Mauro Icardi je sam sebi iskopao grob u Interu"

Navijači se ponovo oglasili

"Mauro Icardi je sam sebi iskopao grob u Interu"

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi nakon skoro dva mjeseca ponovo je zaigrao u dresu Intera.

Icardi je odstranjen iz ekipe nakon što je odbio da igra za Inter jer mu je oduzeta kapitenska traka. Pravdao se da je povrijeđen, ali je testovima dokazano da nije govorio istinu.

Iako se špekulisalo da više neće igrati za Inter na kraju je Luciano Spalletti na iznenađenje svih odlučio da vrati Icardija. Argentinac je od prve minute igrao protiv Genove i bio je jedan od najboljih na terenu u pobjedi od 4:0.

Međutim, navijači Intera su mu zviždali tokom cijele utakmice i poručili da je on za njih jednostavno "mrtav". Pred meč protiv Atalante navijači Intera su poslali novo saopštenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sutrašnja utakmica je važna za naš klub i bit ćemo na tribinama da pružimo podršku. Ne odlučujemo šta rade drugi navijači na stadionu i ne pravimo liste ko je bolji ili lošiji fan Intera. S Icardijem je priča jasna i on ne može biti dio budućnosti Intera. Odbio je više puta da nosi naš dres s bizarnim izgovorima i iskopao je sam sebi grob", poručili su navijači Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi