Icardi ucijenio Nerazzurre, Tuttosport u čitavu priču uključuje i Edina Džeku!
Edin Džeko je ove sezone ogirao 32 utakmice za Romu u svim takmičenjima, postigao je 12 golova i upisao 8 asistencija

Očekuje se burno ljeto u Italiji

Icardi ucijenio Nerazzurre, Tuttosport u čitavu priču uključuje i Edina Džeku!

Prema posljednjim pisanjima italijanskog Tuttosporta, Inter je sklopio dogovor sa Maurom Icardijem i spreman ga je prodati tokom ljetnog prelaznog roka.

Navodno su čelnici Nerazzurra postigli dogovor sa Icardijem i njegovim taborom, te su pristali na Argentinčevu "ucjenu".

Inter je pristao prodati Icardija predstojećeg ljeta, a Argentinac će u zamjenu za ovaj ustupak pomoći Interu da do kraja sezone izbori (zadrži) poziciju u Seriji A koja ga vodi u Ligu prvaka.

Podsjetimo, Mauro Icardi se tek nedavno vratio u roster Intera nakon dugog izbivanja i čitave sapunice oko oduzimanja kapitenske trake i navodnih dogovora za transfere sa drugim klubovima.

Tako se Icardi vratio iz samovoljnog progonstva u srijedu, a protiv Genoe je uspio pogoditi sa penala. Dok je bio odsutan iz ekipe, Icardi se navodno oporavljao od povrede koljena, iako su rijetki povjerovali u takvu, zvaničnu verziju priče.

Tuttosport tvrdi da je Inter odlučio kojeg će igrača dovesti u svoje redove nakon prodaje Icardija, a to bi trebao biti bh. napadač Edin Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Već neko vrijeme se špekuliše da će Džeko ovog ljeta napustiti Romu, a Inter ga može dobiti za relativno nisku cijenu jer ugovor bh. napadača sa Vučicom važi do ljeta naredne godine.

Iako se Džeko u posljednje vrijeme povezivao i sa nekim engleskim premierligašima, čini se da je sada Inter u pol poziciji za njegov transfer...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romario 77
Nemojte biti smijesni nece dovesti Dzeku sa 33 godine da im bude prvi špic. Eventulano moze biti drugi ono sto je trebao biti u Celziju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi