Nisu svi u Interu protiv Icardija: Pravi mi je prijatelj!
Inter je napravio pravi potez dovođenjem Lautara. Plaćen je 15 miliona eura i pokazao se kao pravo pojačanje (Foto: EPA)

Lautaro hvali Maura

Nisu svi u Interu protiv Icardija: Pravi mi je prijatelj!

Midhat Šljivak

Mauro Icardi je u Interu već šest godina i za to vrijeme je napravio dosta problema.

Posljednji su stigli u prethodna dva mjeseca. Odbijao je dolaziti na treninge zbog navodnih problema sa koljenom, odbijao je novi ugovor, a komentari njegove supruge Wande su ga na kraju koštali kapitenske trake.

Pored svega Icardi je vraćen u ekipu u finišu sezone, a van terena se od fudbalera Mauro druži jedino sa sunarodnjakom Lautarom Martineznom.

Zahvalan je Lautaro Icardiju za sve što je napravio za njega po dolasku iz argentinskog Racinga.

"Mauro je bio ključan čovjek i dosta mi je pomogao po dolasku ovdje. Prijatelj mi je i biću mu uvijek zahvalan", rekao je Lautaro, te je dodao:

"Za klub je veoma bitan igrač, a ono što se dešava mora riješiti sa ekipom. Družim se s njim van ekipe i najbolje bi bilo da se sve riješi pozitivno", rekao je Lautaro.

Martinez je stigao među Nerazzurre početkom sezone, a u 29 odigranih utakmica postigao je devet golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi