Antonio Candreva pravi ogromne probleme Interu

Odbija transfer

Antonio Candreva pravi ogromne probleme Interu

E. Čaušević

Antonio Candreva se nije naigrao ove sezone u dresu Intera i jasno je da Luciano Spalletti ne računa previše na njegove usluge.

Candreva je postao višak u Interu nakon što se klub pojačao ljetos, ali nije htio napustiti Meazzu. U Interu su se nadali da će zaraditi neki novac od prodaje krilnog fudbalera, no Candreva im i dalje pravi ogromne probleme.

Prema pisanju italijanskih medija Inter je dobio ponude za ovog fudbalera od West Hama i Fenerbahčea, ali je Candreva odbio da napusti klub. Italijanski napadač očito želi ostati u Interu iako ima očajnu minutažu pored Keite i Politana.

Candreva je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao svega 12 utakmica u dresu Intera, te su u klubu bili optimistični da će potražiti novu sredinu ovog januara. No, očito je da Candreva nema ništa protiv toga što grije klupu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljetos odbio odlazak u Monaco

Italijanski mediji prenose da je Inter pokušao prije nekoliko mjeseci da se riješi Candreve i da ga je ponudio Monacu. Francuski klub je zainteresovan za ovaj transfer, ali je sve to pokvario Candreva koji jednostavno ne želi da napusti klub s Meazze ovog ljeta.

Candreva s Interom ima veoma dobar ugovor i mnogi vjeruju da je to glavni razlog zbog kojeg ne želi da ide. Također, on je izostavljen i sa spiska igrača za Ligu prvaka, ali ni to ga nije natjeralo da napusti klub.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi