Mauro Icardi titulu proslavio kupovinom najskupljeg automobila na svijetu

Ponosni vlasnik

Mauro Icardi titulu proslavio kupovinom najskupljeg automobila na svijetu

E. Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi osvojio je u utorak titulu u Turskoj sa ekipom Galatasarayj za koju igra kao posuđen igrač PSG-a.

Argentinac je došao zimus u Istanbul i pomogao Galati da osvoji naslov prvaka Turske, prvi nakon četiir godine. U 23 ligaška meča Icardi je zabio 21 gol, a ima i sedam asistencija.

Kao što je impresionirao na terenu, Južnoamerikanac je izazvao buru i na društvenim mrežama gdje je objavio nekoliko fotografija kupljenog "dragulja".

Naime, Icardi se odlučio počastiti Rolls Royce Boat Tail automobilom koji košta 25 miliona eura. Smatra se najskupljim automobilom na svijetu.

Rolls Royce Boat Tail

Bogatstvo koje je Argentinac stekao tokom sportske karijere iznosi oko 90 miliona eura, pa si muže priuštiti i ovakvu "zvijer".

Ovo vozilo je u potpunosti ručno izrađeno. To svaki detalj čini potpuno personaliziranim. Osim toga, ima 6.75 atmosferski V12 motor i 563 CV.

Oglasi

U unutrašnjosti su bijela kožna sjedala (kao što se može vidjeti na nekoliko fotografija koje je Argentinac podijelio na svom Instagram profilu), drveni detalji i zavjese na prozorima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CsoTYbaoYi_/?utm_source=ig_embed&ig_rid=af99a8fc-7bb8-4a3a-8fbf-d0f47ade181c[/instagram]

Njegova posudba u Galatasarayu završava ovog ljeta i vratit će se u PSG, ali bi opet mogao promijeniti ekipu. Prije mjesec dana mediji u Italiji pisali su da bi Icardija željela Roma.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Istovremeno je i dalje sam pošto su se ranije razveli on i Wanda Nara. No, njihova sapunica koja traje već godinama svakog dana može da donese neki novi zaokret.

Prije nekoliko godina Mauro Icardi postao je poznatiji po svojim skandalima izvan terena nego po svom nogometnom umijeću. Njegove stalne svađe s Wandom Narom, glasine o nevjeri poduzetnice i njegove zabave čine da gotovo svakog dana bude na naslovnicama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi