Mauro Icardi se obratio javnosti: Ne znam da li  oni vole mene, kao što ja volim Inter!
On je navodno povrijeđen, ali također su sve glasnije priče da za njega više nema mjesta u Interu, te da klub želi da ga proda.

Bivši kapiten sasvim iskreno

Mauro Icardi se obratio javnosti: Ne znam da li oni vole mene, kao što ja volim Inter!

Esmer Oštraković

Mauro Icardi nedavno je smijenjen sa mjesta kapitena u Interu, a nakon toga utakmice svog kluba prati sa tribina.

Danas se bivši kapiten kluba oglasio objavom na instagramu, u kojoj je još jednom iskazao ljubav prema Interu, ali kako kaže nije siguran da li je obostrana.

"U najtežim trenucima se pokazuje najveća ljubav. Baš u takvim trenucima odlučio sam da budem uz Inter, jer sam čuo da moji golovi mogu da pomognu. Svi su mislili da smo loš tim, a ja ni pored svega toga nisam otišao, jer volim ove boje. Odbio sam brojne ponude koje bi malo ko odbio, igrao sam u bolovima. Boljelo je do suza danima. Jer, kada izađete na teren zaboravite na bol i želite da date maksimum. Nikada nisam slušao doktore, jer sam htio da igram, zbog Intera i ljubavi prema ovim bojama", napisao je Icardi te je dodao:

"Ova ljubav se uči u mojoj kući. Uvijek sam bio ljut na saigrače kada su htjeli da idu. Poštovao sam i navijače i grad i klub, svakog trenera, želio sam uvijek dobro svakom novom igraču. Navijači znaju šta sam sve uradio, ali svaka žrtva je zbog ljubavi. Ne znam da li u oni koji donose odluke vole mene, kao što ja volim Inter. U svakoj porodici se dešavaju dobre i loše stvari, ali ljubav pomaže da se prebrode. Potrebni je poštovanje i to su moji principi. U životu i u Interu, i za Inter", završio je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je navodno povrijeđen, ali također su sve glasnije priče da za njega više nema mjesta u Interu, te da klub želi da ga proda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saad
Jebo vam taj icardi mater svaki drugi clanak wanda icardi wanda icardi mrs debili jebeni
0 2
Saad
Mrs jebem vam mater obojici skupa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi