Wanda poslala listu od šest zahtjeva, a u Galatasarayju nisu mogli da vjeruju šta sve traži

Sve su joj na kraju ispunili

Wanda poslala listu od šest zahtjeva, a u Galatasarayju nisu mogli da vjeruju šta sve traži

E. Čaušević

Galatasaray je ovog ljeta iznenadio sve nevjerovatnim ljetnim prelaznim rokom u kojem je turski velikan doveo zaista nekoliko velikih pojačanja.

Galatasaray želi ponovo da se vrati na tron u Turskoj, ali i da ponovo bude u Ligi prvaka i u klubu su odlučili da ulože ovog ljeta veliki novac kako bi znatno pojačali ekipu i krenuli u ostvarivanje zacrtanih ciljeva

Posljednjeg dana prelaznog roka u Turskoj ovaj velikan je sve uzdrmao s nekoliko sjajnih pojačanja, a među njima bio je i argentinski napadač Mauro Icardi koji je stigao na posudbu iz PSG-a.

PSG je pristao da pusti Icardija u Galatasaray jer nije u prvom planu trenera, a Argentinac bi u turskom klubu trebao da ima zacementirano mjesto u napadu iako mu je konkurencija poprilično jaka.

Na kraju njegova supruga Wanda Nara koja je ujedno i njegova agentica uspjela je s Galatom da postigne dogovor, te su čelnici turskog kluba pristali na neke nevjerovatne zahtjeve samo da dovedu ovog napadača.

Turski mediji su objavili da je Wanda poprilično iznenadila sve u Galati kada je poslala listu zahtjeva koji se moraju ispuniti kako bi Icardi došao u klub, a očito je da su oni pristali na sve to.

Oglasi

Na listi se navodno nalazi šest stvari koje je Galata dužna da ispošutuje sve dok je Icardi član ovog kluba.

Jedan od zahtjeva je i to da Icardi 24 sata dnevno ima na raspolaganju vozača koji će ga voziti gdje god je potrebno, a također će biti vozač na raspolaganju njoj i njihovoj djeci.

Pored toga Galata je morala osigurati i privatnog kuhara za Icardija i njegovu porodicu. Na listi je i zahtjev što se tiče mjesta prebivališta za Icardija i porodicu, te su tu bili izričiti.

Oglasi

Naime, jasno su rekli da kuća u kojoj će živjeti mora biti maksimalno osigurana i imati sve što im je potrebno.

Također, ispunili su i uslov da će do decembra Galatasaray plaćati Wandi i njenoj djeci ostanak u hotelu sve dok kuća ne bude spremna da se usele, a također klub je bio dužan pronaći najbolju i najsigurniju školu za njihovu djecu u Istanbulu. Šesti zahtjev je i da imaju i osiguranje koje će ih pratiti gdje god da krenu i navodno Galata je pristala na sve to jer su očito svjesni da će dobiti ogromno pojačanje. Da li će im se to isplatiti ostaje nam da vidimo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiIWHM_uUni/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Icardi nije bio jedina zvijezda koja je stigla u Galatu posljednjeg dana prelaznog roka. Pored njega za klub su još potpisali Juan Mata, Milot Rashica, Yusuf Demir i Mathias Ross.

Ranije su u klub stigli Sergio Oliveira, Haris Seferović, Lucas Torreira i Dries Mertens.

Top Komentari

PodvarakANeKupus
Samo muzi glupe turke
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi