Allegrijev potez otkriva njegovu nestvarnu ljubav prema Juventusu: "Trebao je samo potpisati"
Foto - EPA

Agent otkriva

Allegrijev potez otkriva njegovu nestvarnu ljubav prema Juventusu: "Trebao je samo potpisati"

Midhat Šljivak

Massimiliano Allegri ima dosta muka s Juventusom ove sezone.

Stara dama ponovo nije na šampionskom nivou i lako bi se moglo desiti da i ove sezone Juve ostane bez titule prvaka.

Nakon što im je Inter prošle godine zaustavio dominaciju u Seriji A, rukovodstvo Bianconera odlučilo je na klupu vratiti Massimiliana Allegrija.

Međutim, ni sjajni trener ne može biti zadovoljan onim što njegov tim pruža ove sezone i torinski gigant je tek na petom mjestu.

Interesantno je svakako da je u maju prošle godine Allegri bio daleko od povratka u Juventus. Imao je dogovor s Real Madridom, ali zbog Bianconera je odustao od ugovora s Kraljevima.

To je otkrio njegov agent Giovanni Branchini.

"Allegri je bio na korak od Real Madrida. U maju je sve bilo gotovo, dogovor postignut i samo je trebao da potpiše ugovor. Međutim, on je odlučio da se vrati u Juventus", rekao je Branchini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Real je na kraju preuzeo Carlo Ancelotti. Kraljevi s njim igraju zaista odlično i jure prema tituli prvaka Španije.

Allegri se s druge strane dosta muči u Juventusu i vidjet ćemo hoće li uspjeti da ovaj tim izvadi iz krize i da započne novu dominaciju u italijanskom fudbalu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Fino Ala Finne.Forzza Juve
5 4
rocccavela
Rijec "nestvarno" treba biti zabranjena novinarima ovog portala...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi