Maxi Lopez konačno pričao o Wandi i Mauru: Pa, znate li šta su mi uradili jučer?
Maxi Lopez kaže da danas skoro više nikako ne viđa svoju djecu, a da ih je posljednji put vidio prošlog mjeseca i to na par sati.

Argentinac "otvorio dušu"

Maxi Lopez konačno pričao o Wandi i Mauru: Pa, znate li šta su mi uradili jučer?

Nekadašnji suprug Wande Nare Maxi Lopez odlučio je za Radio La 990 govoriti o njoj, Mauru Icardiju, odnosu koji ima s njima...

Tim povodom Maxi je između ostalog poručio kako Icardi zaslužuje boljeg agenta nego što je to Wanda, a također je osuo paljbu po oboma kazavši da imaju vrlo loš stav i da mu je jako teško komunicirati s njima.

"Mislim da je Wanda malo prebrbljiva za Italiju. Mnogo je teže pregovarati sa direktorima u Italiji nego u Argentini. Italija je drugačija", kaže Maxi koji se osvrnuo na aktuelnu situaciju oko Icardija i Intera.

"Mislim da se trenutno događa to da Interovi direktori moraju 'nahraniti' ego Wande i način na koji ona radi stvari, a činjenica da Icardi ne igra u formi u kojoj je igrao proteklih sezone dodatno komplikuje stvari. Dobri agenti prave razliku jer su sposobni da 'čitaju' prave trenutke za ove stvari. Oni znaju kada da naprave pritisak, kada da govore, kada da šute..."

"Mislim da igrač njegovih kvaliteta mora biti zastupljen od agenta jednakih kvaliteta. Wanda je i meni ponudila da mi bude agent, ali rekao sam ne. Nikada mi nije bila agent. Htio sam sačuvati porodicu, htio sam harmoniju i razdvajanje posla i porodice".

Također, on je govorio i o tome da vrlo rijetko vidi svoju djecu.

"Trenutno ne viđam svoju djecu. Nekada mi čak nije dozvoljeno ni da pričamo preko telefona. Vidio sam ih na nekoliko sati u januaru nakon što sam dobio posebnu dozvolu od Vasco De Game. Moj odnos sa Wandom je težak. Nema harmonije. Već mnogo godina govorimo samo preko advokata jer je prekomplikovano".

"Mauro ima isti stav kao ona, nekada čak i gori. Zbog tog razloga sam odlučio da ne ostanem u kontaktu s njim. Njegovo ponašanje je uvijek isto. Mislio sam da će razumjeti neke stvari kada postane otac, ali nije. Naprimjer, jučer je bio rođendan mom sinu, a oni su me napali preko telefona. Kakav odnos možete imati sa takvim ljudima?", upitao se za kraj Maxi Lopez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako to već i ptice na grani znaju, Maxi je bio suprug Wande prije nego što je svoje prste upetljao njegov tadašnji drugar Mauro Icardi koji ju je na kraju preoteo.

Inače, Maxi se prošlog ljeta vratio u Južnu Ameriku i trenutno igra za Vasco De Gamu. Tokom karijere je nosio dresove Barcelone, Milana, Sampdorije...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi